CrowdyHouse
Terug naar blog

CrowdyHouse

Podium voor de beste designers

Ken je CrowdyHouse al? Deze Nederlandse webshop geeft designers uit de hele wereld de kans om hun waar voor een aantrekkelijke prijs aan de man te brengen. Van theedoeken met mooie prints tot designmeubilair, iedereen vindt iets moois bij CrowdyHouse.

De collectie wordt iedere week aangevuld met nieuwe items van zowel gevestigde als startende designers en ambachtslieden. En hoewel de producten supermooi en van goede kwaliteit zijn, worden ze voor een eerlijke prijs aangeboden. Design voor iedereen dus!

Welke ontwerpers vind je zoal op de website? Bekende namen zoals Puik Art (je weet wel, van die prachtige kurken klok), Lyon Beton en Studio Hamerhaai (van de Rijkswachters)… En Camilla Engdahl… En Van Tjalle En Jasper… Eigenlijk heeft alles bij CrowdyHouse een hoog hebben-gehalte!

Zelf heb ik al twee hartstikke leuke items in huis gehaald. De beroemde Eames Bird staat al lang op mijn verlanglijstje, maar ligt nog een beetje boven mijn budget. Daarom kocht ik een superleuk miniatuurvogeltje van splinterdesigns, de studio van crafstman Jacob Pugh uit Londen, die zich specialiseert in eerlijke, hand-made meubels en accessoires. Bij mijn eerste bezoek aan CrowdyHouse was ik ook meteen verkocht. Eén van de eerste designs die ik zag was de Sheepad, van Welldone. Een hele speciale verzameling vilten onderzetters in de vorm van een schattig schaapje. De producten van Welldone worden ook nog eens gemaakt in een sociale werkplaats, dus design met een geweten is het ook.

Neem een kijkje op de CrowdyHouse website, maar wees gewaarschuwd, het is allemaal héél héél erg mooi!