De crunchy paaschocolade van Tony's
Terug naar blog

De crunchy paaschocolade van Tony's

Pasen in je reep

Dat ze paaseitjes maakten, wisten we al. Maar Tony’s Chocolonely komt dit jaar met een heerlijke paasreep op de markt. En het is nu al één van mijn favoriete smaken tot nu toe!

Romige chocolade met een bite

De reep is gemaakt van romige fairtrade melkchocolade en zit bomvol (komt-ie…) citroen (mmm…) en meringue (ja!). Ik ben echt verzot op eiwitschuim en vind kleine zuurtjes in zoete chocolade heerlijk, dus toen ik ‘m in de supermarkt zag liggen, moest hij natuurlijk mee! 🙂

En lekker dat ie is! De melk is zacht van smaak en de meringue maakt het lekker knapperig. De citroen zorgt voor een frisse bite en past perfect bij het voorjaar! Mmm… Deze smaak is meteen al één van mijn favorieten geworden!

Tony’s Brandstore

Afgelopen najaar opende Tony’s al een expositie in de Beurs van Berlage (Amsterdam) met als thema ‘BITTER Chocolate Stories’. Een expositie over de bittere realiteit van kindslavernij op cacaoplantages. Later werd daar ook Tony’s FAIR georganiseerd. Allemaal om het bewustzijn te vergroten en de weg naar slaafvrije chocolade vrij te maken. Daar komt komend voorjaar een echte Tony’s Brandstore bij! YAY! Een mooi voorproefje voor de Tony’s Chocolonely Chocoladefabriek/-pretpark die voor volgend jaar op de planning staat.