De leukste kringloopwinkels van Instagram
Terug naar blog

De leukste kringloopwinkels van Instagram

Tweedehands hemeltjes

Ik heb een nieuwe hobby! ‘Live’ treasure hunten in kringloopwinkels deed ik al graag, maar nu schieten ook de kringloopwinkeltjes op Instagram uit de grond. En daar zitten hele mooie pareltjes tussen. Ik verzamelde de leukste accounts met tweedehands pracht…

Hey June

instagram.com/heyjunenl

Als eerste mijn grootste favoriet. Dit account wordt beheerd door Milou en Sandra, die zich inzetten voor een wereld met minder overconsumptie en weggooigedrag en meer tweedekansjes. Vintage wordt op Hey June afgewisseld met hip design. Maar je moet snel zijn, hoor! De items die zij op hun account plaatsen zijn binnen no-time verkocht.

Fleur Goes Vintage

instagram.com/fleurgoesvintage

Prachtige frisse fotografie, waarin de producten duidelijk tot hun recht komen. Retro, kleurrijk, en speels, dat is de feed van Fleur Goes Vintage. Ideaal voor de inrichting van een vintage kinderkamer, maar ook zeker leuk genoeg voor in een volwassen interieur. Ik kocht hier een prachtig houtgesneden doosje waar ik nu mijn scrunchies in bewaar!

Kringloop Meisje

instagram.com/kringloop.meisje

Deze dame heeft een getraind oog voor items die je huis omtoveren tot een Scandinavisch designwalhalla. Natuurlijke en vergrijsde tinten sieren de Instagrampagina van Kringloop Meisje. Ideaal als je van een rustig en stijlvol interieur houdt, maar er wel iets speciaals van wil maken. Zo mooi!

De zaak van Sjaak

instagram.com/dezaakvansjaak.nl

Naast nieuwe items verkoopt De zaak van Sjaak ook hele mooie vintage vondsten. Dit account is alleen al voor de inspiratievolle fotografie een must-follow! Je kunt er niet alleen terecht voor kleine accessoires zoals spiegels, lampen en vazen. Ook voor geweldige sofas’s, fauteuils, tafels en zelfs prachtige vintage wiegjes ben je hier aan het goede adres.

Shopgelukjes

instagram.com/shopgelukjes

Alsof je een oude schatruimte binnenloopt, daar doet het account van Shopgelukjes aan denken. Veel goud en hout zorgt voor (Midden-) Oosterse taferelen waar je heel hebberig van wordt. Ook leuk; je kunt specifieke wensen doorgeven, waar de ‘treasure hunters’ dan naar uit kijken.

Little Treasures

instagram.com/littletreasures.nl

Niet alleen kringloopvondsten, maar ook leuke inspiratie en zo nu en dan zelfs een leuke DIY. Het account van Little Treasures is met deze extra invulling voor het account en de lichte fotografie zo leuk om te volgen. Let op goed, er worden namelijk ook winacties gedeeld!

Extra tips

Mijn tip voor Online Kringloop shoppen? Vraag of je de shop een tijdje in de gaten mag houden en zo wat spullen mag ‘verzamelen’. Zo betaal je maar één keer verzendkosten en bespaar je ook een hoop uitlaatgassen ivm de postbezorging. Extra duurzaam! 🙂