Feature: Onze House Tour op Apartment Therapy
Terug naar blog

Feature: Onze House Tour op Apartment Therapy

Een kijkje bij mij thuis

Afgelopen zomer kreeg ik een mailtje van Winkie Visser van Apartment Therapy. Of ik met mijn huis gefeatured wilde worden in een House Tour op deze grote interieurwebsite. Wauw, yes please! Gisteren werd de tour gepubliceerd en ik wil graag wat foto’s met jullie delen!

Een fotograaf in huis

Het blijft spannend, zo’n fotograaf in huis. Anderhalf jaar terug had ik al De Telegraaf over de vloer. Dat is altijd even wennen, het voelt een beetje alsof je huis examen doet! Toch doe ik het graag, want ik vind het ontzettend interessant hoe anderen naar mijn interieur kijken en hoe andere mensen deze vastleggen. Dat is iedere keer weer anders en daar leer je veel van!

Ik vond het reuzegezellig, Winkie, ontzettend bedankt voor de fijne reportage!

Benieuwd naar de House Tour?

Geïnteresseerd in de complete reportage? Neem dan snel een kijkje bij mijn House Tour op Apartment Therapy. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, laat het gerust even weten! 🙂

Fotografie: Winkie Visser, Apartment Therapy