Homestock
Terug naar blog

Homestock

De hemel bestaat

Houten kisten, metalen lockers, stolpen met vetplantjes en oude biologie-posters. Klinkt het jou als muziek in de oren? Liefhebbers van vintage en industrieel kunnen nu ook in Eindhoven hun hart ophalen.

Homestock Limited Editions is bedoeld om in 29 pop-up stores de meest inspirerende interieurproducten aan de man te brengen. Het eerste filiaal werd eind augustus 2014 in Haarlem geopend en sinds deze zomer is Homestock Eindhoven een feit.

Wat maakt Home Stock Eindhoven speciaal? Naast de uiterst vriendelijke medewerkers? Of de gezellige, warme sfeer die er elke keer opnieuw heerst? Naast een subliem aanbod van merken zoals vtwonen, Piet Hein Eek, Be Pure Home en Dutchbone kun je in de winkel ook unieke vintage vondsten vinden. Limited Editions met een mooie oorsprong. Denk hierbij aan oude krukken, kisten of vloerkleden in beperkte voorraad. Zo heb ik er een stoer metalen kastje gekocht dat zijn roots vond in een oud militair hospitaal. Alle Limited Editions zijn voorzien van een label waarop te lezen is hoeveel van dit product er door Homestock gekocht zijn en hoeveelste product in de serie je voor je hebt. Je haalt dus echt iets unieks met een mooi verhaal in huis!

De winkel biedt niet alleen producten aan. Het nodigt echt uit tot ronddwalen. Je kunt meerdere malen door het pand lopen en toch elke keer weer iets nieuws zien. En het maakt niet uit dat je er hebberig van wordt: De prijsjes zijn alleraardigst! Bij een bezoekje aan Eindhoven is deze winkel zeker een must. Parkeer dan wel even in de buurt bij de Mathildelaan. Scheelt weer rondsjouwen met meubilair 😉