Mijn bezoekje aan Snorfestival
Terug naar blog

Mijn bezoekje aan Snorfestival

Creatievenmarkt in een oude NS-loods

Afgelopen weekend reed ik spontaan naar de Snorfabriek in Utrecht voor het Snorfestival van uitgeverij Snor. Een heerlijk creatieve markt voor jong en oud, die ik iedereen kan aanraden!

Perfect cadeautje

Uitgeverij Snor staat achter de leukste huis, tuin- en keukenboeken. Ieder boek met snorretje staat garant voor een glimlach op je gezicht; de teksten zijn ontzettend grappig en vreselijk herkenbaar. En die inhoud wordt geweldig ondersteund door de mooiste illustraties. Een perfect cadeau, zo’n boek! Maar Snor staat voor meer; chocolade in amazing designverpakkingen en stoere stationary bijvoorbeeld. Neem eens een kijkje op de webshop, ik garandeer je dat er iets tussenzit wat je gewoon móet hebben!

Snorfestival 2016

Al dat moois van Snor was ook op het festival te zien. Maar dat was slechts een tipje van de sluier. In de oude NS-loods werd ik omringd door creatieve marktkraampjes en terrasjes. Verspreid door het ‘festivalterrein’ stonden grote, zwarte kassen (die ik zo graag in m’n eigen tuin zou willen hebben!) waarin creatieve workshops gegeven werden. Voor de kleintjes was er zelfs een circusschool! Verder lieten bekende bloggers de mooiste pareltjes uit hun eigen huis zien. Oh ja, en die kon je nog kopen ook! 😀

Wat ontzettend jammer dat dit maar één keer per jaar plaats vindt! Maar houd de website van Snor maar goed in de gaten, wellicht worden er binnenkort weer wat boeken gepubliceerd en wordt ook dat met zo’n megaleuke markt gevierd!