Ode aan de mini bio supermercado
Terug naar blog

Ode aan de mini bio supermercado

Boodschappen van Onder de Leidingstraat

‘s Middags is het goed toeven op Strijp-S, Eindhoven. Je vindt er fijne shops en sfeervolle eettentjes en het aanbod groeit en varieert! Het liefste haal ik tussen de middag een goed belegde boterham van Onder de Leidingstraat, een hippe supermercado slash take-away slash lunchroom met oog voor goede producten.

Bij Onder de Leidingstraat wordt er zoveel mogelijk biologisch gekookt, altijd vers en huisgemaakt. Een lekkere, net eventjes andere boterham met bijvoorbeeld mosterdkaas of hummus, verse soep of een frisse salade… De kaart doet watertanden. Maar je kunt ook je eigen salade of ontbijt samenstellen, met keuze uit allerlei verse ingrediënten uit de saladebar. En dan die homemade cakes en muffins. Mmm…

Als je dat toch op je take-away staat te wachten, kun je meteen even shoppen in die vette ‘supermercado’. Je vindt hier alles wat je nodig hebt, van verse groenten tot de lekkerste vijgenjam en van heerlijke bio snoepgoed (ahum, Tony’s Chocolonely, Just Nuts en Baru) tot de mooiste kookboeken om zelf inspiratie uit op te doen. Kortom, hier kun je lekker eten én winkelen, allebei met een goed gevoel.