Slaapkamerplannen: De pauwenstoel
Terug naar blog

Slaapkamerplannen: De pauwenstoel

Zitten als een koningin

Planten, pretparken, chocolademelk en donuts. Het zijn allemaal dingen waar ik geen genoeg van kan krijgen. Tweedehands / vintage spulletjes scoren ook! Afgelopen week haalde ik bij Ratatouille in Heeze weer een prachtig exemplaar op. Eindelijk een pauwenstoel!

Een nieuwe slaapkamer

Hoera! Deze zomer wordt op onze zolder een dakkapel van maar liefst 3 meter breed geplaatst. Heel leuk nieuws, want dat betekent een extra kamer in huis die ik mag aankleden. 🙂 En wat voor één! Met de uitbreiding wordt het de grootste ruimte in huis. Daarom maken we hier onze eigen slaapkamer van. Ik heb er heel veel plannen voor en één daarvan is de magisch mooie pauwenstoel.

Mix van stijlen

Ik ga tegenwoordig wat mijn interieur betreft veel meer af op een onderbuikgevoel. Ik koop niet zomaar alles wat ik zie, maar ga zo nu en dan voor objecten met een design waar ik echt blij van word. Het resultaat is dat mijn interieur niet echt in een bepaalde stijl te omvatten is en zo veel beter bij mij past. Onze slaapkamer wil ik precies zo inrichten, maar ik heb natuurlijk wel wat inspiratie opgedaan! Ik ben zo verliefd op de eclectische interieurs van The StreetFood Club in Utrecht en de Homestock winkels, maar vind het voor een slaapkamer (en eigenlijk heel het huis) belangrijk dat ik er rust kan vinden. Het wordt dus weer een mix van verschillende stijlen. En zeg nou zelf, past die pauwenstoel daar niet perfect tussen?

Moodboard: Pinterest