Watertanden bij STACH
Terug naar blog

Watertanden bij STACH

Foodwalhalla in de stad

Afgelopen week was ik een dag in Utrecht (heel veel liefde voor deze stad!) en liep daar weer eens langs STACH af. Uit voorzorg loop ik meestal niet naar binnen. De étalage ligt vol verse croissants, koeken, meringues (waah!) en macarons. Deze keer waagde ik het er maar op en nam toch een kijkje in de winkel op de Choorstraat. De beste keuze van die dag!

Daar kwam ik erachter dat STACH veel meer is dan alleen zoete zondes. Deze winkel staat voor goede voeding, waarvan de oorsprong duidelijk is. Denk aan verschillende sapjes, verse broden, rijkgevulde soep en verse kant-en-klaar maaltijden zoals pasta’s en salades.

Eten met een geweten

Dat kwaliteit voorop staat is te zien aan de merken die in de winkel te koop zijn: Pop Notch, RAW Gorilla, BARÙ en Nakd. Stuk voor stuk namen die staan voor eten met een geweten.

Daarnaast heeft STACH nog zijn eigen merk, waaronder de soepen, sappen, salades en andere heerlijkheden verkocht worden. En natuurlijk chocoladerepen, met wikkels waar je hart sneller van gaat kloppen. En dan heb je de smaken nog niet gehoord: melk – speculaas – sinaasappel, wit – kokos – banaan, melk – salty – peanutbutter… Mmmmm…

Helaas (…) had ik net gegeten, dus een gezonde maaltijd ging er niet meer in. Dus toch maar voor een passend toetje gekozen: een heerlijke flinke meringue met salted caramel smaak. Heerlijk!

Alleen voor Noorderlingen

STACH heeft momenteel 6 vestigingen in Amsterdam, 3 in Utrecht en 1 in Overveen. En daar is meteen het enige minpunt van deze winkel; dat is allemaal zo ver weg voor ons Zuiderlingen!

STACH, bij deze een oproep: kom naar Eindhoven, je bent méér dan welkom! 🙂